Du er altid velkommen til at ringe til os! 📞

+20 års erfaring​

Autoriseret installatør​

Sans for detaljen​

Gasfyr service eller installation af nyt gasfyr tilbydes

Hvis du lader os hos Sønderup Smedie & VVS i Slagelse på Vestsjælland stå for din gasfyr-installation, er du sikker på, det fungerer optimalt. Vi klarer både montering, installering og gasfyr-service for kunder i Korsør, Sorø og omegn.

Gasfyr-service hvert andet år betaler sig

Det anbefales at få foretaget et gasfyr-service hvert andet år, så man sikrer sig, at det til enhver tid fungerer, som det skal. Vi tilbyder en serviceaftale, hvor vi kommer ud og foretager eftersynet efter behov. Vi servicerer hele Vestsjælland.

Er en gasfyr-installation den rigtige løsning?

Vi lægger stor vægt på kvalitet fra start til slut, og derfor er det både vigtigt at udvælge de rigtige produkter samt vejlede, så du er klar over produkternes funktion.

I kraft af vores mangeårige erfaring med gasfyr-installation kan vi garantere dig en løsning i topklasse, uanset om der skal installeres et nyt gasfyr, eller om der blot skal foretages et serviceeftersyn. Vi er også behjælpelige med råd og vejledning om pillefyr og biobrændsel.

Hvad koster et nyt gasfyr?

Vores priser på et nyt gasfyr starter på 35.000 kroner og inkluderer både gaskedler, gasfyr-installation og test om det virker. Derudover skal gasfyr-service tilkøbes ved siden af.

Ønsker du en konkret pris på, hvad et nyt gasfyr koster for netop dig, kan vi kontaktes på telefon 58 26 70 83 eller e-mail steen@soenderup-vvs.dk.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sønderup Smedie & VVS » Sønderupvej 15, 4200 Slagelse » Tlf. 58 26 70 83 » CVR: 18351498 » E-mail: steen@soenderup-vvs.dk