Du er altid velkommen til at ringe til os! 📞

+20 års erfaring​

Autoriseret installatør​

Sans for detaljen​

Biobrændsel og pillefyr service er den miljøvenlige løsning

Vælger du biobrændsel, gør du noget godt for både din pengepung og miljøet. Du kan spare helt op imod 50 procent på varmeregningen, hvis du udskifter olie- eller gasfyret til et pillefyr med biobrændsel.

Pillefyr service med professionel rådgivning

Gennem de seneste år har Sønderup Smedie og VVS opnået rigtig stor erfaring inden for pillefyr service, installation og biobrændsel, hvilket betyder, at vi kan tilbyde professionel rådgivning i enhver henseende i Slagelse, Korsør, Sorø og resten af Vestsjælland.

På den måde er du sikker på den bedste løsning, som både gavner dig nu, og i mange år frem. Vi sørger naturligvis løbende for at holde os opdateret, så vi altid er i besiddelse af den seneste viden om pillefyr.

Med biobrændsel får du en fordelagtig løsning

Inden opgaven påbegyndes, kommer vi gerne ud til dig og ser på ejendommen, så vi kan tage en snak om forventninger og behov. Det er i sidste ende med til at sikre det bedst mulige resultat. Vi kommer gerne ud til dig i Slagelse og på hele Vestsjælland. Vi kan også komme og se på dit gasfyr og vejlede dig om dine muligheder.

Hvad koster et pillefyr?

Vores priser på et pillefyr starter på 45.000 kroner inklusive moms. I prisen er inkluderet selve anlægget, installation og test om det virker.

Ønsker du en konkret pris på netop din pillefyr service eller andre biobrændsler, kan vi kontaktes på telefon 58 26 70 83 eller e-mail steen@soenderup-vvs.dk​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sønderup Smedie & VVS » Sønderupvej 15, 4200 Slagelse » Tlf. 58 26 70 83 » CVR: 18351498 » E-mail: steen@soenderup-vvs.dk