Du er altid velkommen til at ringe til os! 📞

+20 års erfaring​

Autoriseret installatør​

Sans for detaljen​

Energioptimering af boliger og erhvervsejendomme​

​Overvejer du muligheden for energioptimering af dit hus? Hos Sønderup Smedie & VVS har vi stor ekspertise med energioptimering af boliger, herunder parcelhuse, villaer med videre. Vi arbejder for både private og erhverv, og derfor energioptimerer vi også erhvervsejendomme. Vi holder til i Slagelse, men vi har kunder mange andre steder som for eksempel i Korsør og Sorø med videre.

Fokus på at skabe miljø- og energirigtige løsninger

Flere og flere skifter fra energitunge løsninger til luft til vand-varmepumper, jordvarmepumper og solceller med videre. Det er alt sammen løsninger, der belaster klimaet langt mindre end de klassiske energiløsninger. Dertil kommer, at de er billigere i drift.

Vi har et stort fokus på at skabe miljøvenlige og energirigtige løsninger hos vores kunder. Vi er autoriseret VVS-installatør og energirådgiver. Derfor kan vi tilbyde professionel energirådgivning for små og store kunder.

Vi har 20 års erfaring og har altid sans for detaljen. Samtidig er vi medlem af DS Håndværk & Industri, hvilket betyder, at vi er omfattet af DS Garanti.

Hvad er energioptimering?

Energioptimering af hus og andre bygninger handler om at reducere energiforbruget ved at bruge mindre energi. Det kan ske ved at bruge energien mere effektivt. Her kan efterisolering være oplagt, men det kan også være energisparede tiltag i forhold til belysning og el.

De helt store besparelser sker typisk ved at benytte vedvarende og miljørigtig opvarmning såsom luft til vand-varmepumper, jordvarmepumper eller solceller. Her kan vi samtidig tilbyde at udskifte eller at supplere husets nuværende energikilder med en mere energirigtig løsning.

Mange muligheder for valg af nye energikilder

Vi kan for eksempel installere solvarme til opvarmning af brugsvand eller centralvarme. Du kan også udskifte olie- eller gasfyret med et pillefyr. Her kan du spare op til 50 procent på varmeregningen.

Du kan også spare op til 50 procent på varmeregningen, hvis du skifter til en luft til vand-varmepumpe. Jordvarme er ligeledes blevet populært, men det kræver dog en have af en vis størrelse. 

I visse tilfælde er det muligt at skifte til fjernvarme. Det kræver blandt andet, at der er tilslutningsmuligheder. Fjernvarme er en nem, enkel og billig varmeløsning, som næsten ikke kræver vedligeholdelse.

Prisen for tilslutning og forbrug af fjernvarme varierer fra kommune til kommune og fra varmeværk til varmeværk, men du er fremtidssikret, når huset er tilsluttet. 

Fjernvarmeværket tilpasser sig automatisk fremtidens miljøkrav, og de kollektive varmeværker udnytter energien mere effektivt, end de fleste private anlæg kan.

Kontakt os for at få et tilbud på rådgivning

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores rådgivning. Vi tager gerne en snak, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på energioptimering.

Du kan ringe til os på telefon: 58 26 70 83 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail: steen@soenderup-vvs.dk.​

Sønderup Smedie & VVS » Sønderupvej 15, 4200 Slagelse » Tlf. 58 26 70 83 » CVR: 18351498 » E-mail: steen@soenderup-vvs.dk