Du er altid velkommen til at ringe til os! 📞

+20 års erfaring​

Autoriseret installatør​

Sans for detaljen​

Luft til vand varmepumpe installeres og monteres

Vi kommer gerne ud til dig i Slagelse, Korsør, Sorø eller omegn, og ser på mulighederne for installation af en luft til vand varmepumpe, så vi sammen kan afstemme forventningerne. Sønderup Smedie & VVS ønsker at levere en løsning, som er skræddersyet efter dine ønsker og behov, og derfor er den personlige dialog vigtig under hele processen.

Montering af varmepumpe er en miljørigtig løsning

En luft til vand varmepumpe er en fordelagtig miljøvenlig løsning, hvor der er mulighed for at spare helt op mod 50 procent på varmeregningen. Vi har en bred erfaring og har efterhånden monteret rigtig mange varmepumpeanlæg, og kan derfor tilbyde dig en løsning med de rigtige forudsætninger.

Vi udfører alt arbejde i forbindelse med montering af varmepumpe i Slagelse samt på hele Vestsjælland. Her kan vi også servicere dig med installation af fjernvarme og jordvarme.

Hvad koster luft til vand varmepumpe?

Vores priser på en luft til vand varmepumpe starter fra 80.000 kroner inklusive moms og inkluderer selve varmepumpen, installationen og test om det virker.

Ønsker du en konkret pris på, hvad en luft til vand varmepumpe koster for dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 26 70 83 eller e-mail steen@soenderup-vvs.dk.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sønderup Smedie & VVS » Sønderupvej 15, 4200 Slagelse » Tlf. 58 26 70 83 » CVR: 18351498 » E-mail: steen@soenderup-vvs.dk