Du er altid velkommen til at ringe til os! 📞

+20 års erfaring​

Autoriseret installatør​

Sans for detaljen​

Fjernvarme-installation og serviceeftersyn

Mange års erfaring har gjort Sønderup Smedie & VVS til eksperter inden for vores fag. Derfor har vi også stor ekspertise inden for fjernvarme-installation, hvor vi klarer både store og små opgaver for vores mange kunder i Slagelse, Korsør, Sorø og på resten af Vestsjælland.

Få et eftersyn og service af fjernvarmeanlæg

Vi er det oplagte valg, både når det eksisterende anlæg skal skiftes, og når det drejer sig om et nyt fjernvarmelæg eller service på det eksisterende anlæg.

Der er intet lovkrav om, hvor ofte et fjernvarmeanlæg skal tjekkes efter, men vi anbefaler at få foretaget et eftersyn en gang om året eller efter behov, så du hele tiden sikrer dig, at anlægget fungerer optimalt, og så du undgår dumme økonomiske overraskelser på sigt.

Thermix og Danfoss Redan fjernvarme-installation

Vi anvender kun de bedste produkter fra nogle af de mest anerkendte leverandører på markedet til fjernvarme-installation herunder Thermix og Danfoss Redan. Dermed er du sikret et resultat, der holder i mange år frem. Vi kan også vejlede dig om køb eller service af varmepumpe, og vi rykker gerne ud i Slagelse og på hele Vestsjælland.

Hvad koster fjernvarme?

Vores priser på fjernvarme-installation starter fra 20.000 kroner inklusive moms, og heri får du selve anlægget, installationen samt en test af, om det hele virker.

Ønsker du en mere konkret pris på, hvad fjernvarme koster i dit tilfælde, er du velkommen til at kontakte os på telefon 58 26 70 83 eller steen@soenderup-vvs.dk og fortælle os lidt mere om opgaven.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sønderup Smedie & VVS » Sønderupvej 15, 4200 Slagelse » Tlf. 58 26 70 83 » CVR: 18351498 » E-mail: steen@soenderup-vvs.dk