Du er altid velkommen til at ringe til os! 📞

+20 års erfaring​

Autoriseret installatør​

Sans for detaljen​

Solfangeranlæg monteres af autoriseret installatør

Hos Sønderup Smedie & VVS i Slagelse på Vestsjælland har vi i mange år udført montering af solfangeranlæg for en bred vifte af kunder i Korsør, Sorø og omegn, der har ønsket en professionel samarbejdspartner til at håndtere opgaven.

Med solfangeranlæg får du mange fordele

Vi kan være behjælpelige, hvad enten det er installation af solvarme til el, strøm, brugsvandsopvarmning eller centralvarme - eller en kombination af de to. Fordelene ved et solfangeranlæg er mange. Ikke alene er det en rentabel økonomisk løsning, hvor anlægget typisk er tjent ind i løbet af 6-8 år - når du vælger solvarme, gør du også noget godt for miljøet.

Vi udfører installering af alle solfangeranlæg, ligesom vi naturligvis også klarer service og reparationer i Slagelse og på hele Vestsjælland. Vi kan også hjælpe dig med installation og service på fjernvarme.

Hvad koster solvarme?

Prisen for installation af solvarme ligger fra 25.000 kroner inklusive moms og opefter. Prisen inkluderer selve anlægget, installation samt test/tjek at det virker.

Det er dog svært at give en præcis pris eller tilbud på, hvad et solvarmepanel koster, da det afhænger af opgavens omfang. Derfor er du også meget velkommen til at kontakte os på telefon 58 26 70 83 eller e-mail steen@soenderup-vvs.dk, hvis du ønsker en konkret pris på, hvad solvarme koster for dig.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sønderup Smedie & VVS » Sønderupvej 15, 4200 Slagelse » Tlf. 58 26 70 83 » CVR: 18351498 » E-mail: steen@soenderup-vvs.dk