Du er altid velkommen til at ringe til os! 📞

+20 års erfaring​

Autoriseret installatør​

Sans for detaljen​

Jordvarmeanlæg og installation af jordvarme

Hos Sønderup Smedie & VVS i Slagelse tilbyder vi professionel installation af jordvarmeanlæg, og vi tager gerne ud til dig i Korsør, Slagelse, Sorø eller omegn for at vurdere dine muligheder for jordvarme sat tage en indledende dialog omkring ønsker og forventninger. Det er nemlig vores mål at tilbyde en skræddersyet løsning, som lever op til forventningerne.

Et jordvarmeanlæg er en miljøvenlig løsning

Med installation af et jordvarmeanlæg har du mulighed for at opnå store besparelser på din varmeregning – faktisk helt op til 50 procent.

Vi har mange års erfaring med jordvarme og kan derfor også tilbyde kyndig rådgivning og vejledning i forhold til valg af den helt rigtige løsning. Vi tilbyder nemlig også installation af luft til vand varmepumpe og andre energirigtige løsninger. Vi tilbyder også løbende service på din installation.

Hvad koster jordvarme?

Vores priser på et jordvarmeanlæg starter fra 80.000 kroner inklusive moms, og i prisen er det nye jordvarmeanlæg inkluderet samt installation og test om det virker.

Det er dog svært at give en præcis pris på, hvad jordvarme koster, da det i høj grad afhænger af opgavens omfang. Ønsker du derfor en mere konkret pris, kan du med fordel kontakte os på telefon 58 26 70 83 eller e-mail steen@soenderup-vvs.dk og fortælle nærmere om dine ønsker og behov.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Sønderup Smedie & VVS » Sønderupvej 15, 4200 Slagelse » Tlf. 58 26 70 83 » CVR: 18351498 » E-mail: steen@soenderup-vvs.dk