Du er altid velkommen til at ringe til os! 📞

Telefon: 58 26 70 83 - E-mail: steen@soenderup-vvs.dk 

Smed og smedie for private og erhverv

Vores smed og smedie lægger vægt på kvalitet og det gode håndværk. Hvis du vil være sikker på en løsning, som ikke bare holder nu, men i mange år frem, er Sønderup Smedie & VVS i Slagelse det oplagte valg.

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov

Vi har stor erfaring som smed, og vi kan stille vores ekspertise til rådighed for både private og erhverv i Korsør og omegn. Som smedie lægger vi stor vægt på det grundige arbejde, detaljerne og levering til tiden.

Derudover ønsker vi at være din foretrukne smed. Det betyder, at det er vigtigt for os at finde præcis den løsning, der matcher vores kunder bedst. Alle resultater tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, og vi vejleder altid med det formål at finde en løsning, der er økonomisk rentabel nu og på sigt.

Vi er en erfaren smedievirksomhed

Virksomheden drives i dag af Steen Nielsen, som overtog foretagenet i 1995. Vi er en lille smedie- og VVS-virksomhed i Slagelse på Vestsjælland, hvilket betyder, at Steen er med ind over langt de fleste opgaver. Når du vælger vores smed, får du én tovholder, så du er sikker på, at løsningen bliver som lovet. Det tror vi på er en af grundene til, at vores kunder ofte anbefaler os til andre.

Kontakt vores smed og få en pris på din opgave

Ring til os på telefon 20 66 70 83, eller send os en mail på soenderup@tdcadsl.dk, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med din næste opgave samt give en pris.

Sønderup Smedie & VVS » Sønderupvej 15, 4200 Slagelse » Tlf. 58 26 70 83 » CVR: 18351498 » E-mail: steen@soenderup-vvs.dk